Indyk to niskokaloryczny i chudy rodzaj mięsa, który często gości na naszych stołach. Gulasz z indyka lub pieczony udziec z indyka są nie tylko smaczne, ale również bardzo pożywne. Pierś z indyka natomiast polecana jest przy diecie odchudzającej oraz przy rozszerzaniu diety niemowlaka. Podpowiadamy, ile kalorii ma ten rodzaj mięsa oraz podajemy właściwości zdrowotne.
Przeczytaj więcej: https://plock.naszemiasto.pl/dlaczego-warto-jesc-indyka-sprawdz-czy-mieso-z-piersi/ar/c14-9103183
Zobacz również:
Karawaning. Sposoby na problemy z zawieszeniem kampera
Ostre riposty nauczycieli podstawówek. Bezczelni uczniowie doczekali się odpowiedzi
Co jeść, aby schudnąć? Jedz to i chudnij! Te owoce najlepiej spalają kalorie i tłuszcz! 17.05.2025
Straszne mieszkania do wynajęcia. Jak z filmu grozy! Tylko dla odważnych
Polecamy
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!