Andrea Camastra założył restaurację Senses, która przez 5 lat z rzędu była nagradzana gwiazdką Michelin. Znalazł się na liście 100 najlepszych szefów kuchni świata według prestiżowego francuskiego magazynu „Le Chef”. Teraz w Warszawie otworzył restaurację NUTA, która łączy doznania kuchni włoskiej i polskiej dołączając azjatyckie akcenty. Jak trafił do Polski? Co uwielbia w naszej kuchni i jak ją odmienia? Odwiedziliśmy jego lokal przy Placu Trzech Krzyży w stolicy.
Przeczytaj więcej: https://plock.naszemiasto.pl/restauracja-nuta-w-warszawie-wloska-rewolucja-w-polskiej/ar/c7-9363949
Zobacz również:
Karawaning. Sposoby na problemy z zawieszeniem kampera
Ostre riposty nauczycieli podstawówek. Bezczelni uczniowie doczekali się odpowiedzi
Co jeść, aby schudnąć? Jedz to i chudnij! Te owoce najlepiej spalają kalorie i tłuszcz! 17.05.2025
Straszne mieszkania do wynajęcia. Jak z filmu grozy! Tylko dla odważnych
Polecamy
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!