Kuchnia włoska podbiła podniebienia Europejczyków, także Polaków. W restauracjach bardzo chętnie wybieramy włoskie dania – i to już nie tylko pizzę i makarony – a w domach korzystamy z włoskich produktów. Jak jednak odróżnić te oryginalne wyroby wysokiej jakości od podróbek? Należy zwrócić uwagę na unijne certyfikaty, które potwierdzają recepturę i pochodzenie produktów. Oznaczenia oraz włoskie wyroby certyfikowane, które warto znać, przybliżam w artykule poniżej.
Przeczytaj więcej: https://plock.naszemiasto.pl/sekret-wloskiej-kuchni-oryginalne-wyroby-wysokiej-jakosci/ar/c7-9345607
Zobacz również:
Karawaning. Sposoby na problemy z zawieszeniem kampera
Ostre riposty nauczycieli podstawówek. Bezczelni uczniowie doczekali się odpowiedzi
Co jeść, aby schudnąć? Jedz to i chudnij! Te owoce najlepiej spalają kalorie i tłuszcz! 17.05.2025
Straszne mieszkania do wynajęcia. Jak z filmu grozy! Tylko dla odważnych